Vandaag geopend van Zomertijden 07:30 - 12.30 & 16.00 - 21:00

BS-Logo-1 12-weken afslankprogramma
Zwemmen zonder bierbuik of strak in je badpak.

In 12 weken je overtollige kilo's weg?

Wat is Body Support?

Body Support is een voedingsprogramma waardoor u leert om op een verantwoorde manier met uw voeding om te gaan. Body Support gaat uit va een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raakt u snel kilo’s kwijt maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer u daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kan kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.


Wat krijg je:
-12 weken lang lekker sporten op jouw niveau
-12 weken lang elke week een voedingsschema speciaal voor jou op maat gemaakt
-12 weken lang elke week een weegmoment
-12 weken lang elke week een evaluatie met je coach
-12 weken lang lekker en gezond eten zonder "gekke dingen"

Hoe lang denkt u erover na om (weer) te starten met fitness? 

Health Center in Someren helpt u die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij u uit om onze vernieuwde fitness te proberen. Zodat u zelf kunt ervaren dat de Health Center-methode u helpt naar een gezonder leven.

Gegarandeerd: goede persoonlijke begeleiding!
Martijn: "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Health Center voel ik me nu beter dan ooit."

Stel niet uit, start met Fitness
Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Meld je nu aan

Aan de slag met afvallen of fitter worden?

Maar stelt u de eerste stap naar het sportcentrum steeds uit? Een maand, een jaar of zelfs langer? Dan heeft Health Center voor u de oplossing. De Milon Cirkel!

Fitter en energieker in slechts 35 minuten per keer!
Wat zou dat voor u betekenen? Werken aan uw fitheid hoeft niet veel tijd te kosten. De Milon Cirkel is zo succesvol dat zelfs Olympisch kampioene Inge de Bruijn ambassadeur van de Milon Cirkel is geworden.

Meld u aan voor de oplossing van uw probleem!
Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor onze MilonCirkel. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Meld je nu aan

Eenvoudig en snel inschrijven

Schrijf je nú in 
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Aanbieding!
Schrijf je nu in en sport tot januari gratis.

Voorwaarden
Vraag altijd even naar de voorwaarden.U kunt nu ook afslanken op de fitnesstoestellen en tijdens de groepslessen! 

Schrijf je nu in