Vandaag geopend van 09:00 - 12:30

Afslanken Asten

Afslanken in de omgeving Asten? Uw succes begint bij HealthCenter Ten Bokum. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan fitnessapparatuur, maar ook uitgebreide groepslessen. Dit alles onder professionele begeleiding van onze fitnessinstructeurs, fysiotherapie en de diëtist Myrthe.

inschrijven

Afslanken Asten

Wanneer u op een verantwoorde en gezonde manier wil afslanken zorg dan voor een goede voorbereiding. Hierbij zorgen voedings- en fitness schema's voor een goed begin. Wij helpen u motiveren bij het afvallen en u zal versteld staan van de resultaten.

Afslanken met Slimbelly nabij Asten

Lokale vetverbranding kan!

De werking van Slim Belly en Slim Leggs zijn uitgebreid in de praktijk getest en de resultaten spreken voor zich. U kunt met de Slim Belly en Slim Leggs zelfs lokaal afslanken. Voor verbluffende resultaten kunt u zelfs afslanken op de fitnesstoestellen en tijdens de groepslessen. Pak dus nu direct probleemzones aan en verander ze in uw lievelingszones. 

Het alternatief voor liposuctie

Liposuctie is erg duur en zorgt er niet voor dat u beter in uw vel zit. Daarnaast is deze ingreep erg pijnlijk. Met de Slim Belly en Slim Leggs zorgt u ervoor dat u op een gezonde en verantwoorde manier afslankt. Tijdelijk kunt u dit nu één week gratis uitproberen!

afslanken-asten

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.