Vandaag geopend van 09:00 - 12:30

Afslanken Someren

Bij HealthCenter Ten Bokum in Someren kunt u op een gevarieerde, snelle en gezonde manier afslanken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van uitgebreide en gezellige groepslessen. Wilt u liever afslanken in combinatie met meer spierdefinitie dan is er ook een ruim aanbod fitnessapparatuur aanwezig. Tevens kunt u bij HealthCenter Ten Bokum terecht voor een persoonlijk voedingsschema, gemaakt door onze diëtist Myrthe, in de meeste gevallen wordt dit vergoed door uw zorgverzekering.

inschrijven

Afslanken Someren

Wilt u permanent en gezond afslanken, zorg dan voor een duurzame manier van afvallen in Someren. Met een goed voedings- en fitness schema bent u goed voorbereid. Begin direct en stel niets uit, kies daarbij de juiste motivatie en u zal versteld staan van de resultaten.

Afslanken met Slim Belly in Someren

Lokaal afslanken verander uw probleemzones in lievelingszones

De werking van Slim Belly en Slim Leggs zijn uitgebreid in de praktijk getest en de resultaten spreken voor zich. U kunt nu zelfs afslanken op de fitnesstoestellen en tijdens de groepslessen. Pak dus nu direct probleemzones aan en verander ze in uw lievelingszones. Tijdelijk kunt u dit nu één week gratis uitproberen!

 

afslanken-someren

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.