Vandaag geopend van 07:30 - 22:00

Snel Kilo's eraf met PowerSlim

Start nu naar een gezond en goed gewicht!
Behaal én behoud je streefgewicht onder persoonlijke begeleiding met PowerSlim. Daarbij blijf je in het natraject kosteloos onder begeleiding (vrijblijvend) om je streefgewicht te behouden!

Het succesverhaal van Marika -15,7 kilo

ik ben Marika Kanters, 43 jaar en woon in Someren-Eind. Al mijn hele leven ben ik aan het worstelen geweest met mijn gewicht. Bij mijn geboorte was ik al stevig en dat ben ik altijd gebleven. Iedereen zegt ook altijd we kennen jou niet anders, maar je kleedt je altijd leuk dus het valt niet zo op. Maar toen in 2014 de weegschaal boven de 90 kilo aan begon te geven, moest er toch echt iets gaan gebeuren.

Ik sport al zeker 15 jaar, 2 of 3 keer in de week en via HealthCenter Ten Bokum hadden ze al een apart fitness programma opgesteld om meer vet te verbranden en dit werkte wel maar het ging zo langzaam omlaag.Ik volg de berichten van PowerSlim al een tijdje op Facebook en dan zag ik al die succesverhalen voorbij komen van mensen, dat wil je zelf natuurlijk ook, maar werkt het ook wel is dit allemaal echt waar. Al eens gekeken op internet waar dit in de buurt te vinden was, maar ja er was dicht in de buurt niemand die dit verkocht.

De start met PowerSlim

Toen spraken Boudewijn en Miranda mij in december aan, ze wisten dat ik af wilde vallen en vroegen mij of dit niks voor mij was, ze mochten toen de begeleiding en verkoop gaan doen. Ik was er eigenlijk meteen voor te vinden, maar zag er toch wel een beetje tegen op, je moet toch je gehele eetgewoonte op gaan geven. Maar op 4 januari heb ik het starters pakket opgehaald, ben ik gewogen en gemeten en toen kon het echt gaan beginnen. De 1e week was erg wennen, in het pakket zaten enkele dingen die ik echt niet lekker vond en die had ik natuurlijk allemaal op de eerste dagen uitgekozen, geen lekkere start. Maar toen ik een week later opnieuw terug moest komen om gewogen te worden en er was 2,7 kilo af. Dit was wel een hele goede stimulans om door te gaan.

1 week PowerSlim

Na de 1e week kun je gewoon de producten kopen die je lekker vind en ik moet zeggen dat het erg goed vol te houden is, lekker experimenteren met nieuwe recepten en nieuwe dingen uitproberen om te koken. We zijn inmiddels bijna 8 weken bezig en ik ben bijna 9 kilo afgevallen. Ik ben al zo vaak bij een diëtiste geweest, van alles uitgeprobeerd om gewicht kwijt te raken zoals, shakes, pillen, Sonja Bakker, meerdere malen accupunctuur enz. maar niets had het gewenste resultaat.  Ik kan PowerSlim iedereen aanraden, voor mij is dit het 1e dieet wat echt werkt en waarmee ik in korte tijd al vele kilo’s ben verloren. Het is niet echt goedkoop maar ik heb dit er zeker voor over, daarnaast heb je ook bijna geen boodschappen meer nodig behalve groentes, vlees en vis.

Tot nu toe niks dan lof over PowerSlim, het blijft natuurlijk altijd opletten hierna, maar ik wil er toch voor gaan zorgen dat wanneer ik op mijn gewicht ben wat ik wil behalen, ik het nooit meer zover wil laten komen als eind 2014, dan maar af en toe PowerSlimmen om op gewicht te blijven.

Persoonlijke begeleiding en advies

De begeleiding van Miranda is erg fijn, je kunt altijd met een vraag bij haar terecht en wanneer je denkt moeilijke momenten tegen te komen in een week heeft ze altijd advies voor je. Ook is het fijn dat je iedere week je controle moment hebt, zo blijft de focus goed. Ik maak er maar meteen mijn sportmoment van daarna.

Groetjes,

Marika Kanters 

Marika-PowerSlim

Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach

Mijn naam is Miranda van HealthCenter ten Bokum en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Als PowerSlim voedingscoach help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, een jaar lang gratis begeleiden en adviseren.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag.

PowerSlim-Mieke

Het succesverhaal van Mieke -16,2 kilo

Na ruim een jaar uitstellen , met de bekende smoesjes na de vakantie, na t weekend, of morgen begin ik. Heb ik begin Januari de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met PowerSlim. In eerste instantie met het idee “ik zie wel hoever ik kom“. Maar nu inmiddels  7 weken verder en ruim 10 kilo lichter, moet ik zeggen dat ik me een stuk beter voel. Zonder honger gevoel en met echte smaakvolle producten is Power Slim voor mij echt een uitkomst, ik heb “de knop om“. Ook de begeleiding van Miranda is SUPER!! Kan altijd appen als ik het even niet weet en krijg dan snel antwoord .Het kost weinig moeite en het is heel erg duidelijk wat je wel en niet mag hebben.

Kortom “dik “tevreden en ik ga nog ff door!!

Groetjes,

Mieke

 

 

Het succesverhaal van Nicole -39 kilo

 

Gewicht voor PowerSlim?

119 kilo

Had je altijd al overgewicht?

Ik ben van kleins af aan altijd veel te zwaar geweest. In de pubertijd werd het gelukkig wat minder, maar te zwaar was ik nog steeds. Na 2 zwangerschappen is het helemaal bergafwaarts gegaan! Ik ben in 3 jaar tijd ruim 30 kilo aangekomen.

Wanneer kwam de omslag?

Ik was het zat. Ik wilde een fitte moeder zijn. Mijn moeder heeft al vaker een hartinfarct gehad en ik wilde het risico op hart- en vaatziekten bij mij zeker verlagen. Daarnaast leefde ik bourgondisch en gooide ik er met de pet naar. Met alles wat ik deed kreeg ik het warm. Ik schaamde mij zo dat ik mijn dochtertje niet eens naar school durfde te brengen. Ik kreeg vaker last van hyperventilatie en ik zat het liefst de hele dag binnen. Ik voelde mij echt te min.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik wilde wat aan mijn overgewicht doen. Ik heb vele diëten geprobeerd en niks hielp! Totdat ik een open dag van PowerSlim tegenkwam. Ik ging er met schaamte naar toe. Maar ik kan er nu een traan om laten van blijdschap! Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, EEN NIEUWE WERELD IS VOOR MIJ OPEN GEGAAN!

Vond je het zwaar?

Suiker is een soort verslaving. Je moet je niet laten verleiden door dingen in huis te halen die je niet mag eten. Gelukkig kon ik met het PowerSlim afslankprogramma heerlijke PowerSlim producten in huis halen die ik wel mocht eten. Ook een pluspunt is dat ik fijn met mijn gezin kon mee eten. Het beviel mij uitstekend!

Hoeveel kilo ben je uiteindelijk afgevallen?

Ik ben binnen een half jaar tijd 39 kilo afgevallen dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de goede begeleiding.*

Zal je op gewicht blijven denk je?

Ik ben nu bijna een half jaar op gewicht. Mijn coach heeft mij een gezond voedingspatroon aangeleerd.
Ik weet nu hoe ik dit gewicht kan blijven vasthouden. Ik ben niet dik meer, maar vol slank. En daar ben ik
trots op! En dat is het enige wat telt.

pslente-1-31

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.