Vandaag geopend van 09:00 - 12:30

Afvallen Someren

De zomer komt er weer aan! Dit is het uitgelezen moment om te starten met afvallen. Bij HealthCenter Ten Bokum in Someren vindt u alles wat u nodig hebt om op een goede en gezonde manier af te vallen. Met een uitgebreid lesprogramma, ruim aanbod van fitnessapparatuur, fysiotherapie en onze diëtist Myrthe bereikt u snel uw persoonlijk doel.

inschrijven

Afvallen Someren

Wanneer u graag wil afslanken in Someren is het belangrijk om een goed voedingsschema te volgen in combinatie met voldoende lichaamsbeweging. Dit kan in de vorm van groepslessen of een persoonlijk fitness schema. Pak het daarom verstandig aan en vraag deskundig advies om af te vallen bij HealthCenter Ten Bokum in Someren.

Afvallen met Slim Belly in Someren

Een passende en bewezen oplossing voor iedereen die weinig tijd heeft en wil afvallen

De Slim Belly methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 45 minuten trainen. Gemiddeld resultaat in vier weken: 6,5 cm omvangverlies! Tijdelijk kunt u dit nu één week gratis uitproberen!

U kunt zelfs afvallen op de fitnesstoestellen en tijdens één van onze vele groepslessen. Door de combinatie van een aangepast voedingspatroon en het gebruik van de Slim Belly zijn ongekende successen in korte tijd mogelijk.afvallen-someren

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.