Vandaag geopend van 09:00 - 12:30

Fitness Asten

Wilt u (weer) starten met Fitness in omgeving Asten? Kom dan sporten bij HealthCenter Ten Bokum, net de brug over vanuit Asten. Wij zijn meer dan een krachthonk alleen. Steeds vaker komen mensen met een speciaal doel naar een fitnesscentrum. Ze willen een paar kilo kwijt, strakker in hun vel zitten of ze willen eindelijk eens van hun rugklachten af. Om uw persoonlijke doel te bereiken maken wij gebruik van het succesplan, waarbij u onder persoonlijke topbegeleiding een trainingsschema op maat krijgt aangeboden.

inschrijven

Fitness groepslessen Asten

Andere zoeken juist de gezelligheid van het sporten in groepsverband op. Herkent u zich hierin? Bekijk dan ons groepslesprogramma en maak gebruik van onze tijdelijke actie: een gratis proefweek om te kijken of het bij u past.

 

Het Fitness Succesplan

Een passende en bewezen oplossing voor iedereen in Asten

Inmiddels is een modern fitnesscentrum meer dan een krachthonk. Het is een plaats om verantwoord te werken aan uw gezondheid en aan het verhelpen van klachten onder deskundige begeleiding in een prettige omgeving. HealthCenter Ten Bokum heeft met het Succesplan een oplossing voor vele klachten. 

Steeds vaker komen mensen met een speciaal doel naar een fitnesscentrum. Ze willen een paar kilo kwijt, strakker in hun vel zitten of ze willen eindelijk eens van hun rugklachten af. In een fitnesscentrum kunt u uw eigen tijd indelen, heeft u vele sportmogelijkheden en weet u dat er altijd professionele begeleiding aanwezig is. Het Succesplan is een verzamelnaam voor 5 oplossingsgerichte pakketten:

  • Fit en gezond is gericht op iedereen die zijn algemene gezondheid wil verbeteren.
  • Beter figuur spreekt voor zich, is gericht op afslanken en een strakker lijf
  • Kracht en conditie is speciaal voor mensen die hun prestaties gericht willen verbeteren.
  • Fit & actief 50+ is voor de wat oudere doelgroep die verantwoord en veilig wil bewegen.
  • Gezonde rug is het programma op van uw rugklachten af te komen.

De invulling van het Succesplan kenmerkt zich door maandelijkse contactmomenten tussen de instructeur en het lid in het Sportcentrum nabij Asten. Daarin wordt het trainingsprogramma bijgesteld, instructie gegeven en worden tests afgenomen om de progressie te bepalen. Hierdoor zal de motivatie hoog blijven om de gestelde doelen te bereiken.

Wilt u ervaren of het succesplan iets voor u is? 
Vraag dan een gratis proefweek aan, zet de juiste stap naar een gezonder leven en start met Fitness nabij Asten.

 

fitness-asten
groepslessen-asten-fitness
Fitness-omgeving-asten