Vandaag geopend van 07:30 - 22:00

Health Center - ten Bokum

Sportschool en Fysiotherapie Someren

Inmiddels zo'n 40 jaar geleden is Jan ten Bokum begonnen als Fysiotherapeut. Na eerst werkzaam te zijn geweest in de ziekenhuizen van Hengelo(o) en Geldrop, heeft hij zich daarna gevestigd in Someren. Na enkele jaren is hij begonnen met de zogeheten rugschool, om zijn patienten preventief te laten bezig zijn om hun veelal rugproblemen te genezen en gezond te houden door het activeren van de spieren. Dit werd een ongelooflijk groot succes, zelfs zo groot dat hij hulp nodig had van zijn zoon en schoondochter.

Van Rugschool naar multifunctioneel sportcentrum

De rugschool werd zo langzaam maar zeker een volwaardige sportschool en multifunctioneel sportcentrum. In november 2002 is dit zelfs uitgegroeid naar het nieuwe pand aan de Witvrouwenbergweg 10. Wij hebben daar een modern gezondheidscentrum kunnen neerzetten die aan alle eisen van deze tijd voldoet.

Nieuwe generatie zelfde concept

Sinds 1 januari 2008 is Jan gestopt en hebben zijn zoon Boudewijn en zijn vrouw Miranda hét sportcentrum van Someren overgenomen. Vanaf augustus 2018 is er ook geen fysiotherapie meer. Hierdoor is het centrum nóg meer in staat om aan de vraag van de huidige klant te voldoen.


Laat U vrijblijvend informeren wat Health Center ten Bokum voor U kan betekenen.

Fysio-Fit---Ten-Bokum-1
Fysio-Fit---Ten-Bokum-2
Fysio-Fit---Ten-Bokum-3

Like ons op Facebook

Op de hoogte blijven via Facebook? Vind ons dan nu leuk!

inschrijven