Vandaag geopend van 07:30 - 13.30 & 16.00 - 21:00

Marika-PowerSlim-98

Het succesverhaal van Marika -15,7 kilo

ik ben Marika Kanters, 43 jaar en woon in Someren-Eind. Al mijn hele leven ben ik aan het worstelen geweest met mijn gewicht. Bij mijn geboorte was ik al stevig en dat ben ik altijd gebleven. Iedereen zegt ook altijd we kennen jou niet anders, maar je kleed je altijd leuk dus het valt niet zo op. Maar toen in 2014 de weegschaal boven de 90 kilo aan begon te geven, moest er toch echt iets gaan gebeuren.

Ik sport al zeker 15 jaar, 2 of 3 keer in de week en via HealthCenter ten Bokum hadden ze al een apart fitness programma opgesteld om meer vet te verbranden en dit werkte wel maar het ging zo langzaam omlaag. Ik volg de berichten van PowerSlim al een tijdje op Facebook en dan zag ik al die succesverhalen voorbij komen van mensen, dat wil je zelf natuurlijk ook, maar werkt het ook wel? is dit allemaal echt waar? Ik had al eens gekeken op internet waar dit in de buurt te vinden was, maar ja er was dicht in de buurt niemand die dit verkocht.

De start met PowerSlim

Toen spraken Boudewijn en Miranda mij in december aan, ze wisten dat ik af wilde vallen en vroegen mij of dit niks voor mij was, ze mochten toen de begeleiding en verkoop gaan doen van PowerSlim. Ik was er eigenlijk meteen voor te vinden, maar zag er toch wel een beetje tegen op, je moet toch je hele eetgewoonte op gaan geven. Maar op 4 januari heb ik het starters pakket opgehaald, ben ik gewogen en gemeten en toen kon het echt gaan beginnen. De 1e week was erg wennen, in het pakket zaten enkele dingen die ik echt niet lekker vond en die had ik natuurlijk allemaal op de eerste dagen uitgekozen, geen lekkere start. Maar toen ik een week later opnieuw terug moest komen om gewogen te worden en er was 2,7 kilo af was dit wel een hele goede stimulans om door te gaan.

1 week PowerSlim

Na de 1e week kun je gewoon de producten kopen die je lekker vindt en ik moet zeggen dat het erg goed vol te houden is, lekker experimenteren met nieuwe recepten en nieuwe dingen uitproberen om te koken. We zijn inmiddels bijna 8 weken bezig en ik ben bijna 9 kilo afgevallen. Ik ben al zo vaak bij een diëtiste geweest, van alles uitgeprobeerd om gewicht kwijt te raken zoals, shakes, pillen, Sonja Bakker, meerdere malen accupunctuur enz. maar niets had het gewenste resultaat. Ik kan PowerSlim iedereen aanraden, voor mij is dit het 1e dieet wat echt werkt en waarmee ik in korte tijd al vele kilo’s ben verloren. Het is niet echt goedkoop, maar ik heb dit er zeker voor over, daarnaast heb je ook bijna geen boodschappen meer nodig behalve groenten, vlees en vis.

Tot nu toe niks dan lof over PowerSlim, het blijft natuurlijk altijd opletten hierna, maar ik wil er toch voor gaan zorgen dat wanneer ik op mijn gewicht ben, ik het nooit meer zover wil laten komen als eind 2014, dan maar af en toe PowerSlimmen om op gewicht te blijven.

Persoonlijke begeleiding en advies

De begeleiding van Miranda is erg fijn, je kunt altijd met een vraag bij haar terecht en wanneer je denkt moeilijke momenten tegen te komen in een week heeft ze altijd advies voor je. Ook is het fijn dat je iedere week je controle moment hebt, zo blijft de focus goed. Ik maak er daarna maar meteen mijn sportmoment van.

Groetjes,

Marika Kanters 

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding van Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach. Vul het formulier rechts in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach

Mijn naam is Miranda van HealthCenter ten Bokum en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Als PowerSlim voedingscoach help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, een jaar lang gratis begeleiden en adviseren.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag.

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.