Vandaag geopend van 07:30 - 13.30 & 16.00 - 21:00

Mieke-PowerSlim-Resultaat-28

Het succesverhaal van Mieke -16,2 kilo

Na ruim een jaar uitstellen, met de bekende smoesjes na de vakantie, na t weekend, of morgen begin ik. Heb ik begin Januari de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met PowerSlim. In eerste instantie met het idee “ik zie wel hoever ik kom.“ Maar nu inmiddels  7 weken verder en ruim 10 kilo lichter, moet ik zeggen dat ik me een stuk beter voel. Zonder honger gevoel en met echt smaakvolle producten is PowerSlim voor mij echt een uitkomst, ik heb “de knop omgezet“. Ook de begeleiding van Miranda is SUPER!! Kan altijd appen als ik het even niet weet en krijg dan snel antwoord. Het kost weinig moeite en het is heel erg duidelijk wat je wel en niet mag hebben.

Kortom “dik “tevreden!!

Groetjes,

Mieke

 

 

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding van Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach. Vul het formulier rechts in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Stel niet langer uit en maak vrijblijvend kennis met PowerSlim. Er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar!

*
*
*
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen en meldt me aan voor de nieuwsbrief.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach

Mijn naam is Miranda van HealthCenter ten Bokum en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Als PowerSlim voedingscoach help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, een jaar lang gratis begeleiden en adviseren.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag.

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.