Vandaag geopend van 07:30 - 13.30 & 16.00 - 21:00

ilse-foto-6

Het succesverhaal van Ilse -12 kilo

In juni 2017 was ik er helemaal klaar mee. Ik was niet blij met mijn lichaam. Als ik ook maar een beetje naar de zijkant hing, kwamen de vetrolletjes al en mijn broeken zaten veel te strak. En dan komt de zomer eraan en zit ik met zo’n dikke buik. Ik heb het te ver  laten komen. Ik moet er wat aan doen.

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik ook een eiwitrijk, koolhydraat arm dieet gedaan. Met zeer goed resultaat. Bijna 25 kilo kwijt. Inmiddels 2 kinderen verder, verhuizing en verbouwing zijn er toch weer wat kilootjes bij gekomen.  Nu ik zelf weer in rustiger vaarwater zit, wil ik weer wat aan mijzelf gaan doen. Het huis is zo goed als af, de kinderen zitten op school en doen het goed, dus nu kan ik er de tijd en ruimte voor maken.

In Juni ben ik met Miranda in gesprek gegaan wat ik graag wil bereiken. We hebben gewogen en dat doet dan altijd even pijn…… maar goed, je weet dan wel weer waar je staat. We hebben het plan door genomen en ik wilde er meteen vol voor gaan. Ik ging naar de winkel met mijn boodschappenlijstje en zocht alle groentes bij elkaar. Eigenlijk best simpel.  Eenmaal begonnen met powerslim was het heel makkelijk vol te houden. Het is duidelijk, overzichtelijk wat je wel en niet mag. En als je het even niet meer weet is het makkelijk terug kijken. En Miranda was altijd bereikbaar voor vragen. In het begin kookte ik voor mezelf apart. De kinderen accepteerden dit goed. Daar was ik wel een beetje bang voor. Maar ze hielden mij goed in de gaten, en wisten precies wat ik wel en niet mocht en hielpen mij erbij. Zo grappig. Ik hoorde regelmatig, dit mag jij wel, he mama? Ook was ik benieuwd hoe het combineren met mijn werk ging, omdat ik onregelmatig werk. Maar ook dit ging goed. Door het hoge eiwitgehalte heb ik zelden ( het is te verwaarlozen hoeveel) honger gehad. En dan is het meer de psychische honger i.p.v. echt honger. Meer macht der gewoonte als wat anders.

Wekelijks doen we wegen. Mijn hormoonspiegel was en is altijd een drama geweest. Op een gegeven moment herken je een patroon in dit alles gelukkig. Er is zelf een moment geweest dat ik 1,5 kilo aan vet aan kwam! En dat na een week mijn eigen strikt, ik herhaal, STRIKT aan het dieet heb gehouden. Dan zakt de moed je in je schoenen. Gelukkig heb je dan een coach die je verteld dat het kan i.v.m. met je hormoonhuishouding. Als ik dit thuis op de weegschaal had gezien (zonder dat ik powerslim deed) had ik “diëten” op gegeven. Want zo goed mijn best doen en dan 1,5 kilo aan komen??? Nee, dat is niet echt motiverend. Elke maand kwam ik rond de zelfde periode wat vet bij. Waarna je de week erop het weer goed ziet zakken. Maar fijn is het niet.

Sommigen  vroegen zich af waarom ik in de zomer begin. Tja, het komt toch nooit uit. Vakantie, feestdagen, verjaardagen, carnaval. Er is altijd wel een reden om niet te beginnen. In de zomer vond ik fijn. Dit omdat je dan veel buiten bent en tot ’s avonds laat in de weer bent, dus niet zoveel bezig bent met eten. In de winter zit je gauw binnen ’s avonds en “iets lekkers” ligt dan op de loer. En ik vond het fijn, dat ik mijn eigen toch al iets mooier eruit vond zien in de zomer. Al was dat wijntje laten staan soms wel even moeilijk.

Ook het sporten (MILON circle) heeft me geholpen. Ik deed al spinning maar de Milon maakte me toch strakker in mijn vel. Het voordeel van Miranda en de powerslim is dat het in de sportschool is. Dus ging ik wegen, kon ik er meteen een rondje Milon achteraan doen en stond ik binnen een uur weer buiten.

Nu ben ik ruim 12 kilo kwijt en zeer trots op het resultaat. Ik zit nu in de stabiliteitsfase. Even zoeken wat bij mij past en wat werkt en wat niet. Gelukkig is Miranda altijd dicht bij om een steuntje in de rug te geven. Ik zal de stok achter de deur voorlopig (misschien wel altijd) nodig blijven houden. Maar als ik er dan zo uit mag blijven zien, doe ik dat graag.

 

Groetjes Ilse Bakker

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding van Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach. Vul het formulier rechts in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Stel niet langer uit en maak vrijblijvend kennis met PowerSlim. Er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar!

*
*
*
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen en meldt me aan voor de nieuwsbrief.

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach

Mijn naam is Miranda van HealthCenter ten Bokum en ik ben jouw PowerSlim voedingscoach. Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Als PowerSlim voedingscoach help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie. Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en ik begeleid je naar je gewenste gewicht. Het behouden van je streefgewicht is minstens zo belangrijk als het behalen ervan. Daarom blijf ik je, na het behalen van je streefgewicht, een jaar lang gratis begeleiden en adviseren.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je graag.

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen per persoon.