Vandaag geopend van 09:00 - 12:30

Sportcentrum Asten

Wilt u (weer) gaan sporten bij een topsportcentrum in omgeving Asten? Kom dan sporten bij HealthCenter Ten Bokum, net de brug over vanuit Asten. Wij zijn meer dan een sportzaal alleen. Naast alle faciliteiten die een sportcentrum bezit, hebben wij een voedingsdeskundige en een fysiotherapeut in huis. Steeds vaker komen mensen met een speciaal doel naar een sportcentrum. Ze willen een paar kilo kwijt, strakker in hun vel zitten of ze willen eindelijk eens van hun rugklachten af. Met onze persoonlijke topbegeleiding gaan wij samen met u uw doel bereiken. Kijken of het iets voor u is? Schrijf u dan in en profiteer nog snel van onze tijdelijke actie: gratis proefweek.

inschrijven

Groepslessen in Sportcentrum Asten

Bent u op zoek naar het op peil houden van uw fitheid en conditie in groepsverband? Bekijk dan het uitgebreide groepslesprogramma van ons sportcentrum en maak gebruik van onze tijdelijke actie: een gratis proefweek om te kijken of het bij u past.

 

Het Succesplan 'uniek in Asten en omgeving'

Een passende en bewezen oplossing voor uw persoonlijke doelstelling

Een modern sportcentrum is meer dan een krachthonk alleen. U kunt er onder deskundige begeleiding verantwoord werken aan uw gezond- en fitheid en aan het verhelpen van klachten. HealthCenter Ten Bokum heeft met het Succesplan een oplossing voor vele klachten. 

Steeds vaker komen mensen met een speciaal doel naar ons sportcentrum in omgeving asten. Ze willen een paar kilo kwijt, strakker in hun vel zitten of ze willen eindelijk eens van hun rugklachten af. In een sportcentrum kunt u uw eigen tijd indelen en zijn er vele sportmogelijkheden. Daarnaast voorziet ons sportcentrum u van professionele begeleiding van zowel sportinstructeurs, fysio-therapeuten en voedingsdeskundigen. Het Succesplan is een verzamelnaam voor 5 oplossingsgerichte pakketten:

  • Fit en gezond is gericht op iedereen die zijn algemene gezondheid wil verbeteren.
  • Beter figuur spreekt voor zich, is gericht op afslanken en een strakker lijf
  • Kracht en conditie is speciaal voor mensen die hun prestaties gericht willen verbeteren.
  • Fit & actief 50+ is voor de wat oudere doelgroep die verantwoord en veilig wil bewegen.
  • Gezonde rug is het programma op van uw rugklachten af te komen.

De invulling van het Succesplan kenmerkt zich door maandelijkse contactmomenten tussen de instructeur en het lid. Daarin wordt het trainingsprogramma bijgesteld, instructie gegeven en worden tests afgenomen om de progressie te bepalen. Hierdoor zal de motivatie hoog blijven om de gestelde doelen te bereiken en ons sportcentrum nabij Asten te bezoeken!

Wilt u ervaren of het succesplan iets voor u is? 
Vraag dan een gratis proefweek aan, zet de juiste stap naar een gezonder leven en start met Fitness in ons sportcentrum nabij Asten

groepslessen-sportcentrum-asten
succesplan-sportcentrum-asten
sportcentrum-asten