Vandaag geopend van 07:30 - 13.30 & 16.00 - 21:00

PowerSlim Succesverhalen

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld je aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding. 

Lees alle succesverhalen en meld je vrijblijvend aan om te kijken wat PowerSlim voor jou kan betekenen!

 *HealthCenter doet geen garanties tot een exact resultaat. De resultaten verschillen per persoon.

Het succesverhaal van Mieke -16,2 kilo

Na ruim een jaar uitstellen, met de bekende smoesjes na de vakantie, na t weekend, of morgen begin ik. Heb ik begin januari de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met PowerSlim. De begeleiding van Miranda is SUPER!! Het kost weinig moeite en het is heel erg duidelijk wat je wel en niet mag hebben.

Kortom “dik“ tevreden!!

Groetjes Mieke

Lees hier verder

Mieke-PowerSlim-Resultaat-24

Het succesverhaal van Marika -15,7 kilo

Bij mijn geboorte was ik al stevig en dat ben ik altijd gebleven. Iedereen zegt ook altijd, we kennen jou niet anders, maar je kleed je altijd leuk dus het valt niet zo op. Maar toen in 2014 de weegschaal boven de 90 kilo aan begon te geven, moest er toch echt iets gaan gebeuren.

Tot nu toe niks dan lof over PowerSlim!

Groetjes Marika 

Lees hier verder

Marika-PowerSlim-55

Het succesverhaal van Ilse -12 kilo

In juni 2017 was ik er helemaal klaar mee. Ik was niet blij met mijn lichaam. Als ik ook maar een beetje naar de zijkant hing, kwamen de vetrolletjes al en mijn broeken zaten veel te strak. En dan komt de zomer eraan en zit ik met zo’n dikke buik. Ik heb het te ver  laten komen. Ik moet er wat aan doen. 

Groetjes Ilse

Lees hier verder

ilse-foto-6-87

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding van Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach. Vul het formulier rechts in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.